2ο Εργαστήριο Πολιτών Πεδίο_Αγορά: Διαμορφώνουμε ιδέες και προτάσεις για την Πλατεία Βαρβακείου

EVENTORA

Την Τετάρτη 1η Απριλίου και ώρα 18.00-21.30 στη Στοά Βαρβακείου Λαχαναγοράς (μεταξύ οδών Αρμοδίου και Αριστογείτονος) πραγματοποιούμε το 2ο ανοιχτό Εργαστήριο Πολιτών για το μέλλον της πλατείας Βαρβακείου.

Στο εργαστήριο πολιτών προσκαλούνται άνθρωποι και φορείς που σχετίζονται με την πλατεία – κάτοικοι, εργαζόμενοι, επισκέπτες, αλλά και εκπρόσωποι των αρχών, επιστήμονες και επαγγελματίες με σχετικά γνωστικά αντικείμενα προκειμένου να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να αναπτύξουν από κοινού ιδέες και προτάσεις για την ανάπλαση της πλατείας.

Αξιοποιώντας τα ζητήματα που αναδείχτηκαν κατά το 1ο εργαστήριο Πολιτών και τις ανάγκες που καταγράφηκαν από σειρά συνεντεύξεων και ερωτηματολογίων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, οι συμμετέχοντες θα προτείνουν και θα επεξεργαστούν σε θεματικές ομάδες, ιδέες και λύσεις για την πλατεία. Tο εργαστήριο θα διεξαχθεί με την μέθοδο Open Space, μία μέθοδο που μας δίνει το χώρο και το χρόνο έτσι ώστε να συμμετέχουμε με βαθύ και δημιουργικό τρόπο σε θέματα που μας αφορούν.

Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου και οι προτάσεις που θα κατατεθούν διατίθενται ανοιχτά στο κοινό και θα αποτελέσουν τη βάση για τις τελικές προτάσεις αναβίωσης της πλατείας προς αξιοποίηση από το Δήμο και κάθε ενδιαφερόμενο φορέα.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στο χώρο, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας στην ακόλουθη φόρμα το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση: http://bit.ly/1E3ujfu

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.pedio-agora.gr

Τηλ: 693 44 38 748 – mail: [email protected]